Reeds gebouwd

Op vier van de elf kavels zijn inmiddels droomhuizen ontwikkeld aan de hand van het door de Nederlandse architect WillemJan Droog bedachte bouwdoos-principe. Het allereerste droomhuis werd al voor de planontwikkeling helemaal zelf door iemand gebouwd.

Het project in vogelvlucht

Bekijk in onderstaande film hoe Troglo Village Origine van bovenaf. 

De bewoners

Met de kopers werden speciaal voor de gekozen plek, het uitzicht, de oriëntatie op de zon en het beschikbare budget ontwerpen gemaakt. Inmiddels zijn drie woningen opgeleverd en is de vierde bijna klaar. Elk huis is anders, maar ze zijn wel familie van elkaar.

Troglo Village Kavel 2

Kavel 2

Deze kavel was heel snel van de lijst toen WillemJan en Inge via via hoorden van Troglo Village Origine. Gelijktijdig ontstond er een samenwerking tussen het architectenbureau van WillemJan en Troglo Village Origine voor de verdere ontwikkeling. Het mooie huis van WillemJan en Inge met gastenverblijf en zwembad is inmiddels af. 

Troglo Village Kavel 3

Kavel 3

Cor en Oukje vielen als een blok voor deze kavel. Een grote kavel op het hoogste punt van Troglo Village Origine met 360 graden rondom uitzicht. Cor en Oukje lieten er een prachtig groot huis bouwen met alles erop en eraan, en dat voor permanente bewoning. In het voorjaar wordt ook hun zwembad gebouwd. 

Troglo Village Kavel 4

Kavel 4

Op deze kavel 4 staat het vakantiehuis van Henk en Pieternel.  Een rijk en mooi uitgedacht huis met veel ruimte en voldoende kamers voor kinderen en kleinkinderen. Henk en Pieternel zijn echte liefhebbers van rust en natuur. Dat was mede een reden om kavel 6 erbij te kopen. Flora en fauna zijn daar ook erg blij mee.

Troglo Village Kavel 5

Kavel 5

Jan en Margriet, ultra dynamische mensen, woonden al een tijdje in de regio. Zij hadden een prachtig verbouwde boerderij maar die was op een gegeven moment af… Na een picknick op kavel 5 kregen zij hevige bouwkoorts. En na een paar jaar bouwen is de verhuizing nu naderend. Zij hebben een zeer ruim modern huis gebouwd. Met erg veel ruimte en een zwembad met prachtig uitzicht.

troglo village kavel 7

Kavel 7

Een familie uit Rotterdam heeft recent de knoop doorgehakt en zal kavel 7 gaan bewonen. Over hun bouwplannen op dit centraal gelegen kavel van 2485m2 volgt later meer. Het zal ongetwijfeld een paradijslijke plek worden onder de twee grote parasoldennen die zo’n beetje het hart vormen van Troglo Village Origine.

troglo village origine concept

Kom jij ook wonen in Troglo Village Origine?

Kavels 1 en 11 en woningen 8, 9 en 10 zijn nog beschikbaar. Word jij de nieuwe bewoner?

Troglo Village Overzichtskaarat

De locaties

Troglo Village Origine is opgedeeld in 11 kavels. Op kavels 2, 3, 4 en 5 zijn de woningen al gebouwd. Kavels 6 en 7 zijn ook verkocht. Op kavel 6 zal niet worden gebouwd. Dit kavel is bestemd voor flora & fauna en het behoud van het weidse uitzicht. Op de overzichtskaart hiernaast zie je de locatie van deze kavels.

Word jij onze toekomstige buur?

Kan jij niet wachten om samen met ons in Troglo Village Origine te wonen?