Bouwklare kavels

Zie jij jezelf al wonen in Troglo Village Origine, maar heb je specifieke wensen voor jouw droomhuis die je niet terug ziet in het concepthuis? Ontwerp dan samen met WillemJan van D~B architecten jouw droomhuis! Er zijn nog drie bouwrijpe kavels vrij om jouw villa, loft of chalet te bouwen. Het terrein is al zodanig voorbereid dat direct begonnen kan worden met de bouw van jouw huis. Neem eens een kijkje bij de kavels. De grootte, de ligging, de mate van privacy, en het contact met de natuur hebben immers grote invloed op jouw huis.

De kavels

Troglo Village Origine is opgedeeld in 11 kavels. Kavels 1 en 11 zijn bouwklaar en nog beschikbaar.

troglo village kavel 1

Kavel 1

BESCHIKBAAR

Vrij vooraan de kavel is ruimte voor het huis. Met volop mogelijkheden om jouw droomhuis te realiseren. Groot, of klein. Eén, of twee etages. Geen, of juist een grote garage. Minimalistisch, of rijk. Een huis met atelier, of een atelier met huis. Als hoofdwoning, of als vakantiehuis. Alles is mogelijk! Er is volop zon vanuit het zuiden en westen. Aan de westkant is een groot vlak gedeelte van zo’n 2000 m². Elke vorm van groenbeleving kan hier iets moois worden!

troglo village kavel 7

Kavel 7

VERKOCHT

Rondom de ruimte voor het huis is veel hellend groen. Voor liefhebbers van een wilde, natuurlijke prairietuin ideaal, want je hoeft er niet veel te tuinieren. Dit huis is heerlijk gericht op het oosten en zuiden. Ook hier kun je natuurlijk al je droomhuis-wensen realiseren: groot, of klein. Een huis met enkel een begane grond is mogelijk, maar deze kavel is ook zeer geschikt voor een huis met verdieping. Dat alles op een paradijselijke plek onder de twee grote parasoldennen die zo’n beetje het hart vormen van Troglo Village Origine.

troglo village kavel 11

Kavel 11

BESCHIKBAAR

Deze kavel bevindt zich in een soort oase midden in het bos. Het totale oppervlak beslaat bijna een halve hectare, volop plek voor jouw droomhuis dus! Wat dacht je van een modern houten huis met uitzicht over een grote vijver, een kunsttuin, of juist een wilde tuin met daar doorheen slingerend een gemaaid pad? Deze kavel biedt onbegrensde mogelijkheden voor creatieve groene geesten. En uiteraard ook alle vrijheid voor het ontwerp van het huis.

 

Troglo Village Overzichtskaarat

De locaties

Op de overzichtskaart van Troglo Village Origine hiernaast zie je de locatie van de beschikbare bouwklare kavels 1 en 11.

 

Benieuwd naar de andere bewoners?

Stel eenvoudig jouw droomhuis samen

​Speciaal voor het Troglo Village Origine project is het bouwdoos-principe bedacht. Bouw met ons samen jouw droomhuis op basis van ons basistype woning. Maar aanpasbaar en uitbreidbaar op basis van jouw wensen!

Het bouwdoos principe

Stel uw eigen woning samen

Het uitgangspunt van de woningen in Troglo Village Origine is een basistype woning. Deze woning bestaat uit 85m2 aan nuttig woonoppervlak. Vanuit dit basistype kun je alle kanten op om jouw droomhuis te realiseren. Lees hieronder meer over het bouwdoos-principe, de mogelijkheden en de voordelen.

troglo village bouwdoos logo
troglo village bouwdoos concepten overzicht

Principe

Het bouwdoos-principe gaat uit van een basistype woning dat met al jouw wensen uit te breiden is. Nu, op het moment dat je het huis gaat ontwerpen kun je allerlei onderdelen aan dit basistype toevoegen. Maar ook in de toekomst is het mogelijk om de woning aan te passen. De woning kan dus met jou en jouw familie meegroeien en veranderen, op een duurzame en toekomstbestendige manier.

Mogelijkheden

Voor het basistype woning zijn allerlei uitbreidingen en toevoegingen te bedenken: een carport/garage, een berging of atelier. Eén, twee of drie kamers extra. Op de begane grond, of op een extra verdieping. Het platte dak van deze uitbreidingen kan je inrichten als balkon of terras. Het is zelfs denkbaar om op een plat dak een dakterras met ‘dakhuisje’ te realiseren, waardoor je nog meer van de spectaculaire uitzichten kan genieten.

Voordelen

Door middel van het bouwdoos-principe is naar ieders budget het perfecte huis op maat te maken. Jouw droomhuis, helemaal naar jouw wensen. Het huis wordt door WillemJan van D~B architecten optimaal passend ontworpen op de gekozen locatie op jouw kavel. En zo nodig kan een landschapsarchitect worden ingeschakeld voor een perfecte landschappelijke inpassing in het terrein.

Meer informatie over het bouwdoos principe?

Neem contact met ons op, wij vertellen je er met liefde alles over. Architect WillemJan heeft namelijk zelf  ook zijn droomhuis ontworpen en laten bouwen op kavel 2.

Word jij onze toekomstige buur?

Kan jij ook niet wachten om samen met ons jouw droomhuis te ontwerpen en bouwen in Troglo Village Origine?